Ενότητες Εργασίας
Ε.Ε.1 Καταγραφή υφιστάμενης κατάστασης & συλλογή γάλακτος
Π.1.1 Προσδιορισμός συμμετεχόντων κτηνοτρόφων και συλλογή γάλακτος
Π.1.2 Προσδιορισμός υφιστάμενης κατάστασης τυροκόμησης προϊόντωνE.Ε.2 Παραγωγή σκληρού τυριού από αιγοπρόβειο γάλα, επιμολυσμένου με κλωστρίδια (Clostridium tyrobutyricum) και με την χρήση του Streptococcus macedonicus ACA-DC 198 ως προστατευτική καλλιέργεια (1η πειραματική τυροκόμηση)
Π.2.1 Πραγματοποίηση 1ης πειραματικής τυροκόμησης
Ε.Ε.3 Παραγωγή σκληρού τυριού από αιγοπρόβειο γάλα, με την προσθήκη του Streptococcus macedonicus ACA-DC 198 ως προστατευτική καλλιέργεια (2η πειραματική τυροκόμηση)
Π.3.1 Πραγματοποίηση 2ης πειραματικής τυροκόμησης
Ε.Ε.4 Παραγωγή σκληρού τυριού από αιγοπρόβειο γάλα, επιμολυσμένου με Clostridium tyrobutyricum χωρίς την χρήση προστατευτική καλλιέργειας (3η πειραματική τυροκόμηση)
Π.4.1 Πραγματοποίηση 3ης πειραματικής τυροκόμησης
Ε.Ε.5 Διερεύνηση φυσικοχημικών, μικροβιολογικών χαρακτηριστικών και οργανοληπτικών χαρακτηριστικών γάλακτος και τυριών.
Π.5.1 Πραγματοποίηση φυσικοχημικών, μικροβιολογικών και οργανοληπτικών αναλύσεων γάλακτος και τυριού
Ε.Ε.6 Προβολή και διάχυση των ευρημάτων του έργου
Π.6.1 Ανάπτυξη & ενημέρωση ιστοσελίδας & Social Media
Π.6.2 Δημοσιεύσεις στο Ε.Α.Δ. & στο Δίκτυο της ΕΣΚ, συμμετοχή σε συνέδρια, διοργάνωση ημερίδας, δημιουργία εντύπων